Product information
Автоматска машина за бленда за брусење Во зависност од видот и намената за сечење, PNK-AB е дизајниран за мелење на различни бендови со различни форми, ширина и дебелина. Компактен и крут уред за мелење на машината PNK-AB обезбедува прецизно и стабилно мелење. Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz