UTB

Повеќе

Универзална машина за мелење на брусилки

UTB Universal Tool Grinder е специјално дизајниран за мелење на вообичаените употребени алатки во дрвната и металната индустрија. UTB обезбедува чиста и мазна површина за сечење на алатите со помош на линеарна шина и блок систем.

UTB-H

Повеќе

Хидраулична Универзална машина за брусење на алат

UTB-H Хидрауликата Universal Tool Grinder е специјално дизајнирана за мелење на вообичаените употребени алатки во дрво и метални индустрии. UTB-H обезбедува чиста и мазна површина за сечење на алатите со помош на хидрауличен управуван линеарен систем и блок.

UT-POWER

Повеќе

Хидраулична Универзална машина за брусење на алат

UTB-POWER Хидраулична Универзална алатка Grinder е специјално дизајниран за мелење на вообичаените користени алатки во дрво и метални индустрии. UTB-POWER обезбедува чиста и мазна површина за сечење на алатите со помош на хидрауличен управуван линеарен систем и блок. Мелењето напред и назад во X-оската може да се прилагоди независно.

SPARQ-PRO

Повеќе

ЦПУ ДИСК ЕРОЗИОН МАШИНА ЗА ППД АЛАТКИ

SPARQ-PRO е дизајниран за производство и сервисирање на PCD секачи. Процесот на ерозија се балансира во едно поставување со помош на интегрален систем за мерење, со цел да се постигне висока прецизност и квалитет, машинското тело се произведува како единствен композитен моноблок систем.