EM-S
Product information
ПАДНА ПАДЕНА ДВОПОЛНА МРЕЖА МАШИНА ПОЛНА ПРИКЛУЧОК Хидраулични

ЕМ-С е идеална машина за да се изедначат двете страни на стеблевите со заби или зафатени блендирани заби. EM-S симултано меле две страни на бендот што ги гледа забите за да обезбеди беспрекорен квалитет на површината на материјалот.

Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz