Product information
ЦЕЛОСНА АВТОМАТСКА ПЛОЧАВА СТЕЛЛИТНА ТИППИНСКА МАШИНА

SAT-300 е идеална машина за целосно автоматско преклопување на стрит, рамка и кружни пили. Патентираниот специјален систем за отстранување на стелтото овозможува варијабилно спојување на стелитот за да го види телото на сечилото од кој било систем низ целиот свет. Овој нов систем ги минимизира времето на брусење и профилирање. Таа е идеална машина за сигурно работење, леснотија на користење и минимизирано време на мелење за производителите на ленти, продавници за регенерирање и за крајните корисници. Од светски творец на нови мелење технологии, ABM ... Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz