Product information

Бенд пили брусење машина Течноста за ладење на маслото, особено за GD Form бендот PNK-WM е специјално дизајниран за мелење на различни бенд пили од профилот користејќи CBN мелење тркало. Компактен и крут уред за мелење на машината PNK-WM обезбедува прецизно и стабилно мелење.

Download Catalog

Diğer Ürünlerimiz