Product information

ГОЛЕМА ПЛОЧКА СТЕЛИТНА ТИППИНСКА МАШИНА

SUK-92 е специјално дизајниран за заварување на штитната прачка до врвовите на сечилата за сечење на блендата. Врвот на стелетот е заварен до врвот на забот со електричен заварување. Електричната струја е потребна за заварување, чија количина зависи од дебелината на ножот и од дијаметарот на штитната шипка. Заварената статична шипка се ракува рачно со страничен мотор монтиран на самата машина ..

Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz