Product information

Automatic cam controlled swaging and shaping machine for band saw blades and frame saw blades

Овој конвенционален уникатен систем им помага на малите и средни растенија за замав и обликување на сечила на економичен начин.

Овој систем бара помалку инвестиции во врска со системот за отстранување на стелтото, но се препорачува за растенија што сечат дневно помалку од 40 кубни метри. , Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz