FILTRON

ПОВЕЌЕ

УРЕД ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ЗА НАФТА

Пумпа за вертикална циркулација со макс. филтрација 100 литри / мин. Има 2 парчиња вертикална касета. Системот е подготвен да се користи со 2 црева како 1 за вшмукување, 2 за враќање назад. Системот може да работи индивидуално на сите машини.

MICROTECH

ПОВЕЌЕ

МЕРЕЊЕ И АНАЛИЗА СИСТЕМ

Microtech е систем за професионална анализа на алатки заедно со висококвалитетна оптичка мерна единица. Поради својот модуларен дизајн, тој е погоден за анализа на најразновидните алатки. Совршени слики со сите видови материјал за сечење се однесуваат дали се нанесуваат за карбид, HSS или дијамант.


ULTRA-550

ПОВЕЌЕ

УЛТРАЗВУЧКА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА АЛАТКИТЕ

Ултра-500 може да исчисти сечила со димензии до 550 дијаметар. Обезбедува повеќекратно чистење на 20 листови за пила одеднаш лесно. Производите се ставаат во резервоарот на најефикасен начин со кошница за перење која е дизајнирана од нас. Посебните отпори на производство обезбедуваат долгорочна употреба. Сите течности во резервоарот може да се испуштаат со цевка за одвод.

ROBO-X

ПОВЕЌЕ

6-AXES АВТОМАТСКИ РОБОТ НА LOADING
HONING ATTACHMENT

ПОВЕЌЕ

ОДГОВОРЕН ПРИСТАП

MIST-X

ПОВЕЌЕ

Air Filtration System

MIST-X ınit е направен за филтрирање маслена магла, емулзија магла (емулзија со висока содржина на масло) и чад.
Bir Cevap Yazın