A45

Повеќе

Бренд мелница

Во зависност од видот и целта на сечење, А-45 е дизајниран за мелење на различни бендови со различни облици до капацитет од 100mm што се користи во дрвната индустрија. Компактен и крут уред за мелење на машината А-45 обезбедува прецизно и стабилно мелење. .

SCM-I

Повеќе

Машина за поставување на автоматска лента за поставување

Во зависност од широчината на пилата, длабочината на забите и дебелината на сечилото, SCM-I е идеална машина за автоматско поставување на сите видови бенд пили во лево-левата, десната право-лева, право-директно-лева форма.

PNK-AB

Повеќе

Автоматска бенд Saw брусење машина

Во зависност од видот и намената за сечење, PNK-AB е дизајниран за мелење на различни бендови со различни форми, ширина и дебелина. Компактен и крут уред за мелење на машината PNK-AB обезбедува прецизно и стабилно мелење.

PNK-SB

Повеќе

Automatic Band Saw Grinding Machine

Во зависност од видот и намената за сечење, PNK-SB е дизајниран за мелење разни бендови во различни форми, ширина и дебелина. Компактен и крут уред за мелење на машината PNK-SB обезбедува прецизно и стабилно мелење.

PNK-SP

ПОВЕЌЕ

Автоматска бенд Saw брусење машина

Во зависност од видот и намената за сечење, PNK-MAX е дизајниран за мелење на различни бендови во различни форми, ширина и дебелина. Компактен и ригиден дизајн на PNK-MAX машината обезбедува голема прецизност и ги максимизира вашите перформанси.

PNK-MAX

Повеќе

Автоматска бенд Saw брусење машина

Намалување на маслото, способност за мелење на сите форми на заби во една револуција * Поедноставно и побрзо работење со обновен дијаметар прилагодување и индексирање систем.

PNK-CNC

Повеќе

ЦПУ автоматски бенд пили брусење машина

PNK-CNC е дизајниран за мелење на сите видови бендови за бленда употребени за сечење дрва. PNK-CNC гарантира беспрекорно, брзо и прецизно брусење на A, AV, B, C, VP и Free забните форми со својата најсовремена технологија за мелење.

PNK-WM

Повеќе

Машинерија за брусење Машина за мелење масла, особено за GD Form бенд за сечење

PNK-WM е специјално дизајниран за мелење на различни бенд пили од профилот користејќи CBN мелење тркало. Компактен и крут уред за мелење на машината PNK-WM обезбедува прецизно и стабилно мелење.

MIG-IST

Повеќе

Загреана бенд пили машина за заварување

MIG-IST е дизајниран за заварување и прилепување на ленените пили кои се користат во металната и дрвната индустрија на истите маси користејќи систем за заварување MIG. Микропроцесорот

MIG-TAV

Повеќе

Загреана бенд пили заварување и annealing машина

MIG-TAV е дизајниран за заварување и прилепување на ленените пили кои се користат во металната и дрвната индустрија на истите маси со помош на MIG системот за заварување. Контролираниот микропроцесор MIG-TAV му овозможува на операторот да одбере соодветна програма за заварување според ширината и дебелината на бендот.

ST

Повеќе

Бенд Saws Заварување Burr Remover

ST е неразделна машина на бенд пила група. Специјално е дизајниран да ги исчисти заварувачките шипки на заварената лента. Благодарение на лесното прилагодување на приливот, заварениот дел и површината на бендот се прецизно изедначени.

IND-3500

Повеќе

Бенд пили Заб Совет стврднување машина

IND-3500 е специјално дизајниран за стврднување на врвовите на забите на бендот. Материјалот се стврднува со интегриран систем за индукција.

EM-92H

Повеќе

ПЛОЧКА ПАДОВИ ДВОЙНА МРЕЖА МАШИНА СУВО МРЕЖА

ЕМ-92Х е идеална машина за да се изедначат двете страни на стеблевите со заби или зафатен бленд заби. ЕМ-92Х истовремено меле две страни од бендот што ги гледа забите за да обезбеди беспрекорен квалитет на површината на материјалот.

EM-S

Повеќе

ПАДНА ПАДЕНА ДВОПОЛНА МРЕЖА МАШИНА ПОЛНА ПРИКЛУЧОК

ЕМ-С е идеална машина за да се изедначат двете страни на стеблевите со заби или зафатени блендирани заби. EM-S симултано меле две страни на бендот што ги гледа забите за да обезбеди беспрекорен квалитет на површината на материјалот.

SUK-92

Повеќе

ГОЛЕМА ПЛОЧКА СТЕЛИТНА ТИППИНСКА МАШИНА

SUK-92 е специјално дизајниран за заварување на штитната прачка до врвовите на сечилата за сечење на блендата. Врвот на стелетот е заварен до врвот на забот со електричен заварување. Електричната струја е потребна за заварување, чија количина зависи од дебелината на ножот и од дијаметарот на штитната шипка.

SAT-300

ПОВЕЌЕ

ЦЕЛОСНА АВТОМАТСКА ПЛОЧАВА СТЕЛЛИТНА ТИППИНСКА МАШИНА

SAT-300 е идеална машина за целосно автоматско стетилно превртување, рамка и кружни пили. Патентираниот специјален систем за отстранување на стелтото овозможува варијабилно спојување на стелитот за да го види телото на сечилото од кој било систем низ целиот свет. Овој нов систем ги минимизира времето на брусење и профилирање. Таа е идеална машина за сигурно работење, леснотија на користење и минимизирано време на мелење за производителите на ленти, продавници за регенерирање и за крајните корисници.

SUK-A

Повеќе

ЦЕЛОСНА АВТОМАТСКА ПЛОЧАВА СТЕЛЛИТНА ТИППИНСКА МАШИНА

SUK-A е идеална машина за целосна автоматска преклопување на стелита, рамка и кружни пили. Патентираниот специјален систем за отстранување на стелтото овозможува варијабилно спојување на стелитот за да го види телото на сечилото од кој било систем низ целиот свет.

PT-20

Повеќе

PT-20

Автоматска машина за контрола на заматеност и обликување за лента за листови на лента и сечила за листови на плочки Овој конвенционален уникатен систем им помага на фабриките со мали и средни големини за економично заглавување и обликување на ножеви.

STDM-I

Повеќе

ПАНСКА ТЕНЗИРАНА МАШИНА ЗА ПАД

STDM-I е специјално дизајниран да ги затегне и исправи лентите за да ја ослободи бендот од дефлексиите и деформитетот.