Product information
CNC автоматски бенд пили брусење машина Контролирани 3 оски серво мотор PNK-CNC е дизајниран за мелење на сите видови бендови за бленда употребени за сечење дрва. PNK-CNC гарантира беспрекорно, брзо и прецизно брусење на A, AV, B, C, VP и Free забните форми со својата најсовремена технологија за мелење. Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz