Од 1965 година, ABM служи на најнапредните технологии во светот со производство на машини за мелење, заварување и поставување. Со долгогодишно искуство, секогаш сме наменети за најдобра и најнапредна технологија, а исто така сметаме дека задоволството на клиентите е приоритет.

За да им помогнеме на денешните продавници за мелење и пила да станат попрофитабилни, со гордост сме на светскиот пазар да ги претставиме практичните, идеалните, најконкурентните производи и најсовремените технологии во разумни цени како резултат на нашите сеопфатни истражувања.

Нашите OTOMAT, PNK, UTB и OP серија машини форма целина со тоа што се сигурни, продуктивни и економски да им служи на клиентите најдобар квалитет. Исто така, со ажурирање на новите профили за заби кои се користат во денешната технологија, нашите машини разумно ги олеснуваат тешките и тешки мелење средини за операторите кои работат со машини за брусење.

ОТМАТ, ПНК, УТБ и ОП серија машини обезбедуваат комплетни решенија за да ги задоволат потребите на мелење линии, да ги видат сечилата сервисни простории, производители и машини за мелење во фабрика, нудејќи им на машини со единствена функција и разноврсни и мултифункционални машини.
Од друга страна, за индустријата за обработка на дрво, развиваме клучни објекти со увоз на светски брендови на локални и глобални пазари.