OTOMAT-M

Повеќе

ХИДРАУЛИЧКИ АВТОМАТСКИ Т.Ц.Т. ЦИРКУЛАРНИ ПЧЕЛИЧКИ ГОРИВО

OTOMAT-M е специјално дизајниран за мелење на T.C.T кружни пили за сечење кои обично се користат за сечење дрва, табла за печатење, PVC и алуминиум. Целта е да се обезбеди чиста и неоштетена најсовремена опрема за употребените материјали.

OTOMAT-96-ECO

Повеќе

ХИДРАУЛИЧКИ АВТОМАТСКИ Т.Ц.Т. ЦИРКУЛАРНИ ПЧЕЛИЧКИ ГОРИВО

ОТОМАТ-ЕКО е дизајниран за мелење Т.Ц.Т. кружни пили, генерално се користат за сечење дрво, пресфобија, ПВЦ и алуминиум. Неговата цел е да обезбеди чиста и неоштетена најсовремена опрема за користените материјали.

OTOMAT-96

Повеќе

Хидрауличен автоматски Т.Т.Т. Кружни брусилки

ОТОМАТ-96 е дизајниран за мелење Т.Ц.Т. кружни пили, генерално се користат за сечење дрво, пресфобија, ПВЦ и алуминиум. Неговата цел е да обезбеди чиста и неоштетена најсовремена опрема за користените материјали.CNC-650

Повеќе

ЦПУ врвот и лице кружни пили

ЦПУ-650 се произведува за мелење на максимум Ø600mm T.C.T. видов сечила. CNC-650 се одликува со голема брзина како 6-оска CNC контролирана машина за мелење на врвот и лицето која е способна за мелење на сите форми на заби на дрвени и алуминиумски ножеви.


CNC-810

Повеќе

ЦПУ врвот и лице кружни пили

ЦПУ се одликува со голема брзина како 6-оска CNC контролирана машина за мелење на врвот и лицето која може да ги меле сите форми на заби на дрвени и алуминиумски сечила.6-оски целосно CNC-контрола. Максимален надворешен дијаметар Ø810mm. Специјално обложување на механичките компоненти обезбедуваат непржење и стврднување

CNC-F810

ПОВЕЌЕ

ЦПУ лице мелница за TCT кружни пили

Серво вретено систем (ABM патент) за единствена контрола на тркалата. Совршена мелење површина со тркалца со дијаметар Ø200mm. Специјалното плаштување на механичките компоненти обезбедува не-корозија и стврднување. Максимален надворешен дијаметар Ø810mmm. Независен избор на брзина на мелење за брусење станови, десно и леви. Стегање со Microstep мотор обезбедува автоматска контрола на стегање на растојанието, контрола на вртењето и дебелина на сечилото. Централен систем за подмачкување го намалува одржувањето и го зголемува животниот век на машината.

CNC-PRO X

ПОВЕЌЕ

ЦПУ Автоматски Т.Ц.Т. Кружни брусилки

На CNC PRO X е брза, CNC контролирана автоматско лице и врвна мелење машина која е способна за мелење на сите стандардни забни форми на T.C.T. кружни пили до Ø810mm во еден циклус со систем со двојно тркало. Целата операција е едноставна, референцирајќи се само од еден заб. Сите останати прилагодувања автоматски се вршат со оски што се контролираат со CNC. Сите геометрии се вршат во една пропусница.


CNC-DUO

ПОВЕЌЕ

ЦПУ со двострано брусење машина со 7 потполно ЦПУ-контролирани оски

ЦПУ-ДУО е идеална машина за производство на кружни пили со карбид. Благодарение на CNC контролата, сите сакани параметри за геоморфологија може да се изведат од панелот.PREMIUM

Повеќе

5 оски со двојно тркало со завршено лице и врвна мелница во еден циклус

Контролирано серво мотор со 5 оски, течноста за ладење на маслото, контролата на компјутер, 15-инчниот LCD екран, способноста за мелење на сите форми на врвот и лицето во една револуција, автоматско мерење, компензација и препознавање на заби


PREMIUM LOAD

Повеќе

8 оски брусење машина со систем за вчитување

PREMIUM-LOAD е дизајниран за одговор на високите потреби за производство на кружни пили и мелење. Нашите машини од новата генерација го минимизираат човековиот труд, кој го оптоварува роботскиот систем и во компактното централно централно тело, лицето и врвот мелењеLOAD 5

Повеќе

16 оски брусни машина со систем за вчитување

LOAD-5 е дизајниран за одговор на високите потреби за производство на кружни пили и мелење. Нашите машини за новата генерација го минимизираат човековиот труд, системот за полнење роботи и компактното централно централно тело, лицето, горниот и страничниот мелење се заедно. Со висока ефикасност,

OTOSAD-98 ECO

ПОВЕЌЕ

ХИДРАУЛИЧКИ АВТОМАТСКИ Т.Ц.Т. ЦИРКУЛАРЕН ГРЕШКА ЗА ПОВРШИНА ПАУЗА

OTOSAD-98 ECO автоматски хидрауличен челик ослободувач овозможува автоматско ослободување на прав, наклонети или анти-вертикални рамења во еден циклус.OTOSAD-98

Повеќе

Хидраулични автоматски TCT кружни пили Машина за ослободување на челик

OTOSAD-98 автоматско хидрауличен челик ослободувач овозможува автоматско ослободување на рамен, косење или против-повратни раменици во еден циклус. OTOSAD-98 е специјално дизајниран за релјефно мелење на T.C.T. тела на кружни пили.

OTOMAT-DUO

Повеќе

Автоматско TCT кружни пили Двострано мелење машина

OTOMAT-DUO е специјално дизајниран за странично мелење на забите на кружни пили. Целта е да се обезбеди чиста и неоштетена најсовремена опрема за користените материјали. Двострана мелница OTOMAT-DUO располага со два 0,75kW брусни мотори.

EDT-2M

Повеќе

Рачно TCT Кружни пили Двострано мелење машина

EDT-2M е специјално дизајниран за странично мелење на забите на кружни пили. Целта е да се обезбеди чиста и неоштетена најсовремена опрема за користените материјали.

SEK

Повеќе

TCT машина за лепење на тврдиот механизам

SEK е дизајниран да биде машина за поправка за T.C.T. кружни пили. Нејзината цел е да ги преврти скршените и / или исчезнатите заби на сечилата за кружни пили.

BLM-10

Повеќе

Затегнувачка машина за T.C.T. Кружни пили

BLM-10 е специјално дизајниран да ги затегне и исправи кружните пили за да ја ослободи кружната пила од дефлексиите и деформитетот.

PRESTIGE

ПОВЕЌЕ

6 AXES ЦИРКУЛАРНИ ПЧЕЛИЧКИ ГРЕШКИ

PRESTIGE е дизајниран за да одговори на високите потреби за услугите за зглобување и мелење на кружни пили. Нашите машини од новата генерација го минимизираат човечкиот труд; со систем за полнење роботи и во компактно централно тело, сите форми на мелење се заедно. Со висока ефикасност, губење на време во вашата работилница е спречено. PRESTIGE, за сите заби форма на ХСС и CERMET кружни пили во само еден помине, се обезбеди совршено зближување.

PRESTIGE-LOAD

ПОВЕЌЕ

8 ОСИГУРУВАЧКА МАШИНА СО СГРУПЕН СИСТЕМ

PRESTIGE-LOAD е дизајниран за одговор на високите потреби за услугите за зглобување и мелење на кружни пили. Нашите машини од новата генерација го минимизираат човечкиот труд; со систем за полнење роботи и во компактно централно тело, сите форми на мелење се заедно. Со висока ефикасност, губење на време во вашата работилница е спречено. PRESTIGE, за сите заби форма на ХСС и CERMET кружни пили во само еден помине, се обезбеди совршено зближување.

PNK-AC

Повеќе

ХСС-кружни пили брусење машина

PNK-AC е специјално дизајниран за мелење на забите на сечилата за кружни пили на HSS кои се користат при сечење метал. Целта е да се обезбеди чиста и неоштетена најсовремена опрема за користените материјали. ПНК-AC HSS кружна пила за мелење има два мотора.

PNK-AC-SP

Повеќе

ХСС-кружни пили брусење машина

PNK-AC-SP е специјално дизајниран за мелење на забите на сечилата за кружни пили на ХСС кои се користат при сечење метал. Целта е да се обезбеди чиста и неоштетена најсовремена опрема за користените материјали. PNK-AC-SP HSS кружна пила за брусење има два мотора.PNK-AC-CNC

Повеќе

ЦПУ ХСЦ-кружни пили брусење машина

PNK-AC-CNC обезбедува целосен автоматски процес за сечилата за кружни пили со ХСЛ за целосно отстранување на забите, за повторно заобивање, за повторно мелење и за фалсификување. PNK-AC-CNC е идеална машина за целосна обработка на метални кружни пили.