Product information
Бенд пили Заб Совет стврднување машина Автоматско стврднување со помош на систем за индукција IND-3500 е специјално дизајниран за стврднување на врвовите на забите на бендот. Материјалот се стврднува со интегриран систем за индукција. Бендот видел заби на забите автоматски се стврднуваат со систем за индексирање на заби. Машината може да се користи и за производство со серпентина систем или по процес на регресирање. Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz