Product information

CNC-HSS-кружни пили брусење машина Автоматско шифрирање, способност за мелење и повторно вртење на сите профили на забите, автоматско отстранување на заби

PNK-AC-CNC обезбедува целосен автоматски процес за сечилата за кружни пили со ХСЛ за целосно отстранување на забите, за повторно заобивање, за повторно мелење и за фалсификување. PNK-AC-CNC е идеална машина за целосна обработка на метални кружни пили. Тој гарантира оптимален квалитет на мелење со својата најсовремена технологија. Сите податоци поврзани со кружната пила се внесуваат од контролната табла. Брзо и прецизно прилагодување со рачниот пулсен управувач.

Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz