Product information
8 AXES GRINDING МАШИНА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ СО СИСТЕМ НА LOADING PRESTIGE-LOAD е дизајниран за одговор на високите потреби за услугите за зглобување и мелење на кружни пили. Нашите машини од новата генерација го минимизираат човечкиот труд; со систем за полнење роботи и во компактно централно тело, сите форми на мелење се заедно. Со висока ефикасност, губење на време во вашата работилница е спречено. PRESTIGE, за сите заби форма на ХСС и CERMET кружни пили во само еден помине, се обезбеди совршено зближување.
Download Catalog Request Form

No Related Item Available