Product information
Автоматско TCT кружни пили Двострано мелење машина Комплетна Прилог, Хидраулични OTOMAT-DUO е специјално дизајниран за странично мелење на забите на кружни пили. Целта е да се обезбеди чиста и неоштетена најсовремена опрема за користените материјали. Двострана мелница OTOMAT-DUO располага со два 0,75kW брусни мотори. Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz