Product information
16 оски брусни машина со систем за вчитување
16 контролирани серво мотори, 5 товарни станици, течноста за ладење на течноста за ладење, контрола на компјутер, 15-инчен LCD екран, автоматско мерење, компензација и препознавање на заби LOAD-5 е дизајниран за одговор на високите потреби за производство на кружни пили и мелење. Нашите машини за новата генерација го минимизираат човековиот труд, системот за полнење роботи и компактното централно централно тело, лицето, горниот и страничниот мелење се заедно. Со висока ефикасност, губењето време во вашата работилница е спречено. Слободното производство има капацитет за производство на дрво и метални ножеви. LOAD-5, за сите форми на заби на карбид кружни пили во само еден помине, обезбеди совршено и врвно ниво на квалитет мелење. Интегралната мерна сонда овозможува висока прецизност. Download Catalog Request Form

No Related Item Available