Product information

CNC TOP & FACE CIRCULAR SAW GRINDER
ЦПУ се одликува со голема брзина како 6-оска CNC контролирана машина за мелење на врвот и лицето, која е способна за мелење на сите форми на заби на дрвени и алуминиумски ножеви.

6-оски целосно ЦПУ-контрола. Максимален надворешен дијаметар Ø810мм. Специјалното обложување на механичките компоненти овозможува непреклопување и стврднување. Автоматско скршено забивање на заби и индексирање на променлива висина со интелигентен прст. Со помош на Microstep моторот се овозможува автоматско управување со растојанието, и контрола на дебелината на сечилото на самопресечокот. Индивидуално растојание на височината и височината на височината на височината во Triple Chip Form. Централниот систем за подмачкување го намалува одржувањето и го зголемува животниот век на машината.

Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz