Product information
Хидраулични автоматски TCT кружни пили Машина за ослободување на челик Целосно Прилог OTOSAD-98 автоматско хидрауличен челик ослободувач овозможува автоматско ослободување на рамен, косење или против-повратни раменици во еден циклус. OTOSAD-98 е специјално дизајниран за релјефно мелење на T.C.T. тела на кружни пили. По мелење на кружна пила многу пати, карбид-врвот се расипува и растојанието помеѓу врвот на карбид и телото на пилата се намалува. На минимално ниво, пилата не може правилно да го изврши процесот на сечење. За повторно користење на ваквите сечила, треба да се обработи олеснување на мелење со OTOSAD-98. Откако ќе се создаде соодветно работно растојание со помош на релјефно мелење, стариот лист на пилата е подготвен за повторно користење. Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz