Product information
5 оски со двојно тркало со завршено лице и врвна мелница во еден циклус Контролирано серво мотор со 5 оски, течноста за ладење на течноста за масло, контролата на компјутер, 15-инчниот LCD екран, способноста да се мерат сите форми на врвот и лицето во една револуција, автоматско мерење, компензација и препознавање на заби REMIUM е брз, контролиран од компјутер, изграден во една централна конструкција и мелница за лице во едно стегање. PREMIUM гарантира непречено мелење на врвот и лицето за сите типови на прсти на T.T.T. Кружни пили во само еден циклус.
Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz