Product information
ЦПУ АВТОМАТСКИ Т.Ц.Т. ЦИРКУЛАРНИ ПЧЕЛИЧКИ ГОРИВО Целосно 7-оска ЦПУ Контрола, подготвен за ладење на маслото, БЕСПЛАТНА програма за програмирање, систем за двојно тркало На CNC PRO X е брза, CNC контролирана автоматско лице и врвна мелење машина која е способна за мелење на сите стандардни забни форми на T.C.T. кружни пили до Ø810mm во еден циклус со систем со двојно тркало. Целата операција е едноставна, референцирајќи се само од еден заб. Сите останати прилагодувања автоматски се вршат со оски што се контролираат со CNC. Сите геометрии се вршат во една пропусница. CNC PRO X е дизајниран за мелење различни видови на T.C.T. кружни пили, обично се користат за сечење дрво, иверка, ПВЦ, алуминиум и панел, МДФ ножеви. Таа обезбедува чиста најсовремена.
Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz