Product information

ЦПУ врвот и фаза ЦИРКУЛАРНИ ПАВУВАЊЕ
ЦПУ се одликува со голема брзина како 6-оска CNC контролирана машина за мелење на врвот и лицето, која е способна за мелење на сите форми на заби на дрвени и алуминиумски ножеви.

6-оски целосно CNC-контрола. Максимален надворешен дијаметар Ø810мм. Специјалното обложување на механичките компоненти овозможува непреклопување и стврднување. Автоматско прекршување на забите и интелигенција со варијабилен индекс со интелигентен прст. Стегање со Microstep мотор обезбедува автоматска контрола на растојанието на стегање, контрола на вртењето на вртењето и контрола на дебелина на сечилото на самопресечоци. Индивидуално растојание на височина и височина на висина на височината во Triple Chip Form. Систем за централно подмачкување што го намалува одржувањето и зголемувањето на животниот век на машината.

Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz