Product information
8 оски брусни машина со систем за вчитување
Контролирани 8 оски серво мотор, 3 товарни станици, течноста за ладење на течноста за масло, контрола на компјутер, 15-инчен LCD екран, автоматско мерење, компензација и препознавање на заби. PREMIUM-LOAD е дизајниран за одговор на високите потреби за производство на кружни пили и мелење. Нашите машини за новата генерација ја минимизираат човечката работа, системот за полнење роботи и компактното централно централно тело, лицето и горната машина за мелење се заедно. Со висока ефикасност, губењето време во вашата работилница е спречено. Слободното производство има капацитет за производство на дрво и метални ножеви. PREMIUM-LOAD, за сите форми на заби на карбид кружни пили во само еден премин, обезбеди совршено и врвно ниво на квалитет мелење. Интегралната мерна сонда овозможува висока прецизност. Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz