BLM-10
Product information

Затегнувачка машина за T.C.T. Кружни пили Контрола на притисокот на притисок со мерач

BLM-10 е специјално дизајниран да ги затегне и исправи кружните пили за да ја ослободи кружната пила од дефлексиите и деформитетот.

Download Catalog Request Form

Other Products