Product information
CNC ЛОКАЛНА МИНКА ЗА ТЦТ ЦИРКУЛАРНИ ПРВИ CNC Лице за мелење за TCT кружни пили со 6 CNController оски, Ø200mm тркало, серво вретено систем Серво вретено систем (ABM патент) за единствена контрола на тркалата. Совршена мелење површина со тркалца со дијаметар Ø200mm. Специјалното плаштување на механичките компоненти обезбедува не-корозија и стврднување. Максимален надворешен дијаметар Ø810mmm. Независен избор на брзина на мелење за брусење станови, десно и леви. Стегање со Microstep мотор обезбедува автоматска контрола на стегање на растојанието, контрола на вртењето и дебелина на сечилото. Централен систем за подмачкување го намалува одржувањето и го зголемува животниот век на машината. , Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz