Product information

ЦПУ 650 ЦПУ ЦРВЕН ЦЕЛОСНА И КРОВНИ ПРВИЧНИ ПЛОЧКИ ЦРСИ Со 6 CNC контролни оски,

ЦПУ-650 се произведува за мелење на максимум Ø650mm T.C.T. видов сечила. CNC-600 се одликува со голема брзина како 6-оска CNC контролирана машина за мелење на врвот и лицето, која е способна за мелење на сите форми на заби на дрвени и алуминиумски ножеви. Независна селекција на брзината за мелење, права и леви. Стегање со помош на Microstep мотор обезбедува автоматска контрола на растојанието на стегање, контрола на вртежниот момент и дебелина на сечилото со помош на само-центрирање. Централен систем за подмачкување што го намалува одржувањето и зголемувајќи го машинскиот век. Специјалните облоги за механичките компоненти обезбедуваат не-корозија и стврднување. Оператор пријателски машина програма интерфејс за лесно користење. Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz