Product information
ХИДРАУЛИЧКИ АВТОМАТСКИ Т.Ц.Т. ЦИРКУЛАРНИ ПЧЕЛИЧКИ ГОРИВО Масло за ладење

ОТОМАТ-96 е дизајниран за мелење Т.Ц.Т. кружни пили, генерално се користат за сечење дрво, пресфобија, ПВЦ и алуминиум. Неговата цел е да обезбеди чиста и неоштетена најсовремена опрема за користените материјали. OTOMAT-96 е способен за мелење на стандардни забни облоги на сечилата со кружни пили со карбид до Ø750mm. Постојат два различни видови на процеси на мелење како мелење на врвот и лицето кое може да се изведува со оваа машина. Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz