Product information
ЦПУ со двојно мелење машина Со 7 Целосно оски со ЦПУ ЦПУ-ДУО е идеална машина за производство на кружни пили со карбид. Благодарение на CNC контролата, сите сакани параметри за геоморфологија може да се изведат од панелот. Корисникот пријателски интерфејс и едноставноста на користење на машината ја минимизираат потребата за quelified operator.It е highr брзина и висока прецизност целосна CNC контролирана страна мелење машина. Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz