MICROTECH
Product information

МЕРЕЊЕ И АНАЛИЗА HA СИСТЕМ

Microtech е систем за професионална анализа на алатки заедно со висококвалитетна оптичка мерна единица. Поради својот модуларен дизајн, тој е погоден за анализа на најразновидните алатки. Совршени слики со сите видови материјал за сечење се однесуваат дали се нанесуваат за карбид, HSS или дијамант. Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz