FILTRON
Product information

УРЕД ЗА ФИЛТРИРАЊЕ НА НАФТА

Пумпа за вертикална циркулација со макс. филтрација 100 литри / мин. Има 2 парчиња вертикална касета. Системот е подготвен да се користи со 2 црева како 1 за вшмукување, 2 за враќање назад. Системот може да работи индивидуално на сите машини. , Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz