KLM-09
Product information

Машина за нивелирање на ножеви

KLM-09 е специјално дизајниран да ги затегне и исправи лентата, бандите и ножевите за да ја ослободи пилата од деформации и деформитети.

Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz