Product information

Машина за автоматско планирање ножеви Должина на ножење на нож е 630mm

OPB-630 е специјално дизајниран за мелење на ножевите на планерите до 630 mm долги за дрвна, метална и хартиена индустрија. Тој е изграден со линеарен железнички систем за висока ефикасност и долг животен век. Ножевите монтирани на плочата може да се ротираат од -90 до +90 степени, исто така, комплетно со повеќекратниот приклучок за монтирање на нож, можно е да се меле најмногу четири парчиња ножеви за машини одеднаш. Постојат 8 варијабилни брзини до 11 m / min со микропроцесорска контрола. Подготвен систем за ладење. Download Catalog

Request Form

Diğer Ürünlerimiz