Product information

Хидраулична Универзална машина за брусење на алат Контролиран микропроцесор, Автоматско патување со X-оска со променлива брзина, Деблокирање на глава за заклучување на моќност

UTB-POWER Хидраулична Универзална алатка Grinder е специјално дизајниран за мелење на вообичаените користени алатки во дрво и метални индустрии. UTB-POWER обезбедува чиста и мазна површина за сечење на алатите со помош на хидрауличен управуван линеарен систем и блок. Мелењето напред и назад во X-оската може да се прилагоди независно. Различни додатоци се исто така достапни за мелење на моќни заклучни машини, панели за сечење, прамени мелење ножеви, рутер битови и прст-заеднички ножеви.

Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz