Product information

Автоматска машина за ножење за ножеви Должина на ножење на ножот е 3000mm

OP-3000 е специјално дизајниран за мелење на ножевите на машините до 3000 mm долги за дрвна, метална и хартиена индустрија. Тој е изграден со линеарен железнички систем за висока ефикасност и долг животен век. Ножевите монтирани на плочата може да се ротираат од 0 до 90 степени. Како опција, може да се произведе со механичка плоча или магнетна плоча. Постојат 8 променливи брзини до 11m / min со микропроцесорска контрола. Подготвен систем за ладење.

Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz