OP-2000
Product information

Автоматска машина за ножење за ножеви Должина на ножење на нож е 2000mm

OP-2000 е специјално дизајниран за мелење на ножевите на планерите до должина до 2000 mm за индустрии за дрво, метал и хартија. Тој е изграден со линеарен железнички систем за висока ефикасност и долг животен век. Ножевите монтирани на плочата може да се ротираат од 0 до 90 степени. Како опција, може да се произведе со механичка плоча или магнетна плоча. Постојат 8 променливи брзини до 11m / min со микропроцесорска контрола. Подготвен систем за ладење.

Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz