SPARQ
Product information

CNC DISC ЕРОЗИОН МАШИНА ЗА ППД АЛАТКИ

SPARQ е дизајниран за производство и сервисирање на PCD секачи. SPARQ е уникатен компјутер контролиран, изграден во една централна конструкција за процес на ерозија на врвот на PCD алатките. СПАРК гарантира непречено врвно ерозивно решение повеќе отколку било кој на пазарот.

Download Catalog Request Form

Diğer Ürünlerimiz